Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Про стратегічну екологічну оцінку

    Доводимо до відома, що 20.03.2018 Верховною Радою України прийнято Закон України «Про стратегічну екологічну оцінку» (№ 2354, далі - Закон).
        Закон імплементує Директиву 2001/42 ЄС про оцінку наслідків окремих планів та програм для довкілля, передбачену Угодою про асоціацію між Україною та ЄС, та Протокол про стратегічну екологічну оцінку до Конвенції про оцінку впливу на навколишнє середовище у транскордонному контексті, ратифікований Законом України від 01.07.2015 № 562.
        Закон набрав чинності 12 квітня 2018 року та вводиться в дію з 12 жовтня 2018 року.
        На виконання пунктів 6 та 7 частини першої статті 6 Закону, Міністерством екології та природних ресурсів України затверджено Методичні рекомендації із здійснення стратегічної екологічної оцінки документів державного планування (далі - Методичні рекомендації), для використання центральними та місцевими органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування, спеціалістами і науковцями, залученими до консультацій, а також представниками громадськості, які будуть брати участь у стратегічній екологічній оцінці.
        Методичні рекомендації затверджено наказом Мінприроди від 10.08.2018 № 296 та розміщено на офіційному веб-сайті міністерства за адресою: https://menr.gov.ua/files/docs/nakazY/2018/nakaz 296.pdf.
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання