Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Зустріч з громадою Зарябинської сільської ради

    Голова районної державної адміністрації Володимир Шаров продовжує проведення зустрічей з територіальними громадами району. Чергова зустріч відбулася у вівторок, 11 вересня, у с. Зарябинка.
        Жителі розповіли керівництву району про проблеми, з яким вони постійно стикаються. Серед актуальних питань населених пунктів сільської ради: ремонт автомобільної дороги місцевого значення, земельні питання, відсутність місць для поховання на кладовищі в с. Лесківка та ремонт ФАПу в селі, питання сплати комунальних послуг (мала кількість виїздів протягом місяця пересувного відділення пошти), незадовільний телефонний зв’язок, потреба у соціальному працівнику.
        У ході розмови учасники зустрічі обмінювались думками, пропозиціями, активно спілкувались з керівником району.
        Володимир Анатолійович поінформував громаду про діяльність районної влади. Окреслюючи найважливіші напрямки роботи, Володимир Шаров коротко зупинився на важливих питаннях життєдіяльності району. Вони, зокрема, стосувались галузей освіти, культури, охорони здоров’я, ремонту доріг та інше. Наголосив, що при їх вирішені пріоритетом завжди будуть інтереси громади, а керівництво району готове до постійного діалогу. Також він зазначив, що завдяки ініційованому головою Харківської обласної державної адміністрації Юлією Світличною проекту «Енергія світла» незабаром розпочнуться роботи з облаштування зовнішнього освітлення по вул. Молодіжна.
        Вислухавши думки жителів, очільник району зауважив своє бачення шляхів вирішення найгостріших проблемних питань. Представники організацій, установ, які були присутні на зустрічі, також надали ґрунтовні відповіді на поставленні питання.
        Оглянувши фельдшерські пункти на території Зарябинської сільської ради, керівництвом району прийнято рішення поповнити матеріально-технічну базу медичного закладу в с. Зарябинка. Питання реконструкції ФАПу в с. Лесківка для отримання якісних медичних послуг потребує більш детального розгляду.
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання