Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Про підсумки проведення призову громадян на строкову військову службу весною цього року

    доповів на нараді у голови районної державної адміністрації Володимира Шарова начальник відділення офіцерів запасу та кадрів Богодухівського об’єднаного міського військового комісаріату Володимир Маслак.
        Він зазначив, що відповідно до Указу Президента України від 15 лютого 2018 року №33/2018 «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2018 році» головою районної державної адміністрації видано розпорядження від 13 березня 2018 року № 126 «Про призов громадян на строкову військову службу у квітні-травні 2018 року», яким створена районна призовна комісія, затверджено графік роботи призовної комісії.
        З 01 квітня по 31 травня проводився черговий призов громадян 1991-2000 років народження до лав Збройних Сил України.
        Планове завдання на Богодухівський район складало 37 чоловік.
        З 10 квітня по 25 травня 2018 року проведена відправка призовників на обласний збірний пункт в кількості 25 чоловік.
        Завдання обласного військкомату на відправку призовників до лав Збройних Сил України та Національної гвардії України виконано на 67,5%.
        Призовники, які не прибули на відправку без поважних причин – відсутні.
        Володимир Маслак відмітив в кращу сторону роботу Кленівської та Сазоно-Баланівської сільських рад, працівники яких в достатній мірі розуміють важливість виконання Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу». Гутянській селищній, Полково-Микитівській та Сухининській сільських рад потрібно покращити роботу в цьому напрямку.
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання