Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Проведено спільний семінар для жінок

    11 вересня в приміщенні Богодухівської районної філії Харківського обласного центру зайнятості пройшов профконсультаційний груповий захід на тему: «Жінка на ринку праці» за участю фахівця з соціальної роботи Богодухівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ю. Остахової та безробітних жінок.
        Начальник відділу активної підтримки безробітних Богодухівської районної філї ХОЦЗ Олена Філіпова надала практичні поради щодо головних правил пошуку роботи. За допомогою психологічних вправ «Знайомство», «Ділова жінка» та «Будинок моєї мрії» були визначені проблеми, що заважають жінкам знайти роботу, відпрацьовані навички самопрезентації та співбесіди з роботодавцями.
        Фахівець з соціальної роботи Богодухівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ю.Остахова провела відеолекторій на тему «Сімейні форми виховання та комплексна послуга патронату над дитиною». Під час заходу безробітних громадян ознайомлено з поняттями: «прийомна сім’я», «дитячий будинок сімейного типу», «опікунська сім’я», «усиновлення», «патронат». Учасникам заходу роз’яснено основні вимоги до кандидатів у прийомні батьки, батьки- вихователі, патронатні вихователі, проінформовано про грошове забезпечення сімейних форм виховання. Усім охочим залишені координати центру соціальних служб для отримання більш детальних консультацій з даного питання.
        Семінар «Жінка на ринку праці» допомагає підвищити самооцінку, сприяє мотивації до працевлаштування та створенню умов для самореалізації жінки як особистості.
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання