Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять

    Кожного року у 3-ті вихідні вересня у всьому світі проходить масштабна екологічна акція «Міжнародний день чистих берегів», яка проводиться за підтримки Європейського Союзу та інших міжнародних організацій. Цей захід має на меті привернути увагу людей до проблеми засмічення побутовими відходами річок, морів та океанів, яка, на жаль, набула глобальних масштабів.
        Наразі є нагальна необхідність зупинити перенос сміття водними шляхами. З цією метою більшість країн світу долучається до заходу з прибирання узбережь. Підтримали ініціативу та приєдналися до акції і в Україні.
        Сьогодні в екологічному заході за ініціативи голови районної державної адміністрації Володимира Шарова взяли участь працівники районної державної адміністрації.
        Вони прибрали та відсортували сміття на міському ставі Копань - улюбленому місці відпочинку богодухівців. На жаль, не всі дбають про чистоту, приходячи на відпочинок. Залишають після себе сміття, скляні та пластикові пляшки, одноразовий посуд, використані пакети та упаковки від продуктів харчування.
        На завершення екологічної акції всі охочі пригостилися традиційною кашею від депутата Харківської обласної ради Ольги Львової.
        Сподіваємося, що акція приверне увагу спільноти до проблем забруднення побутовими відходами водних ресурсів та сприятиме дбайливому ставленню населення до тих місць, де живемо та проводимо своє дозвілля.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання