Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Після перерви депутати продовжили роботу ХХХІІІ сесії районної ради VІІ скликання

    14 вересня відбулося друге пленарне засідання ХХХІІІ сесії районної ради VІІ скликання, у роботі якої взяв участь голова районної державної адміністрації Володимир Шаров.
        Затвердивши порядок денний, депутати приступили до розгляду питань. Схвалили питання про створення груп подовженого дня у закладах загальної середньої освіти Богодухівського району на 2018/2019 навчальний рік; про затвердження штатного розпису та режиму роботи КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ “БОГОДУХІВСЬКИЙ ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР” БОГОДУХІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ; про затвердження Програми розвитку галузі охорони здоров’я в Богодухівському районі на 2018 рік; про припинення діяльності Максимівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Богодухівської районної ради Харківської області шляхом її ліквідації; про внесення змін до районної Програми підтримки розвитку архівної справи на 2016-2018 роки; про надання дозволу КУОЗ Богодухівська центральна районна лікарня на передачу в оренду нежитлового приміщення у стаціонарному відділенні, яке розташоване за адресою: м. Богодухів, вул. Комарова, 3 за конкурсом; про надання дозволу КЗ Богодухівської районної ради «Районний будинок культури» на передачу в оренду частини зали урочистих подій, що розташована за адресою: м. Богодухів, площа Соборності, 1, Головному територіальному управлінню юстиції у Харківській області.
        Також розглянули та схвалили питання про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок приватної власності сільськогосподарського призначення сільськогосподарських угідь (рілля, пасовища) для ведення особистого селянського господарства.
        Наприкінці сесії з питання щодо харчування учнів 1-4 класів загальноосвітніх закладів міста до депутатів районної ради звернулися представники батьків. У цьому навчальному році Богодухівська міська рада не виділила кошти на харчування учнів початкових класів.
        Богодухівський міський голова Микола Голуб надав пояснення та пообіцяв присутнім на сесії на наступному тижні скликати позачергову сесію міської ради для розгляду даного питання та запросив на неї голову районної державної адміністрації Володимира Шарова та голову районної ради Сергія Панова.
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання