Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    “Запобігти! Врятувати! Допомогти!”

    Рятувальні служби є надзвичайно важливим елементом суспільної безпеки та захисту громадян. На їх плечах не тільки забезпечення техногенного і природного благополуччя, а й життя, здоров’я та долі багатьох людей. Співробітники служби з гідністю виконують доручену справу, здійснюють найскладніші рятувальні операції, ризикуючи власним здоров’ям та життям.
        Сьогодні, 17 вересня, привітав співробітників районного відділу Головного управління ДСНС України у Харківській області з їх професійним святом голова районної державної адміністрації Володимир Шаров.
        «Ми високо цінуємо ваш професіоналізм, хоробрість, готовність завжди прийти на допомогу. Прийміть слова вдячності і поваги за вашу відповідальну, мужню працю в ім’я захисту людей. Бажаємо вам і вашим родинам добра, здоров’я, щастя та благополуччя!», – сказав керівник району.
        За багаторічну працю, вагомий особистий внесок у справу забезпечення цивільного захисту, захист населення від пожеж та інших надзвичайних подій на території району, високий рівень професійної майстерності та з нагоди Дня рятівника кращим працівникам Володимир Анатолійович вручив почесні грамоти районної державної адміністрації та районної ради.
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання