Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Відбувся семінар Україна-НАТО

    18 вересня в м.Харкові під егідою Громадської Ліги Україна-НАТО, за підтримки Центру інформації та документації НАТО в Україні, Харківської обласної державної адміністрації, Посольства Литви в Україні відбувся семінар-тренінг із залученням державних службовців обласної та районних державних адміністрацій Харківщини «Синергія громадських та урядових інституцій щодо інформування суспільства з питань євроатлантичної інтеграції України».
        Під час зустрічі директор Департаменту оборонної, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами ХОДА Олексій Максимов ознайомив присутніх з програмами, що направлені на підвищення рівня безпеки на території області, зауважив, що всі вони розроблені з урахуванням європейського досвіду. Також він наголосив, що співпраця між Харківщиною та НАТО включає в себе також гуманітарні проекти.
        Голова Громадської Ліги Україна-НАТО Сергій Джердж повідомив присутнім, що до Харкова їх організація привезла навчальну програму «Синергія громадських та урядових інституцій щодо інформування суспільства з питань євроатлантичної інтеграції» для державних службовців.
        «Під час обговорення буде розвінчано всі ті міфи про НАТО, якими наповнений інформаційний простір», - відзначив Сергій Джердж.
        У ході семінару обговорені наступні питання: інформаційні та законодавчі аспекти співробітництва України з НАТО, Річна Національна Програма під егідою Комісії Україна-НАТО на 2018 рік, а також відносини Україна-НАТО: військове та невійськове співробітництво.
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання