Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Фундамент, який закладається з самого дитинства, служить основою в подальшому житті

    В останню неділю вересня вихователі та працівники дошкільних установ України відзначатимуть своє професійне свято - Всеукраїнський день дошкілля.
        Звернути широку увагу суспільства на цінність дошкільного виховання та привітати вихователів і всіх дошкільних працівників, висловити свою подяку та побажати їм здоров’я і побільше приємних моментів у їх відповідальній праці в дошкільний підрозділ Вікторівської філії КЗ «БОГОДУХІВСЬКА ЗОШ І-ІІІ СТУПЕНІВ №2» напередодні свята приїхали голова районної державної адміністрації Володимир Шаров, голова районної ради Сергій Панов, депутат Харківської обласної ради Ольга Львова, начальник відділу освіти районної державної адміністрації Ірина Повойко, керівник КЗ «БОГОДУХІВСЬКА ЗОШ І-ІІІ СТУПЕНІВ №2» Тамара Ємельяненко.
        Звертаючись до присутніх, Володимир Шаров зазначив, що професія вихователя вимагає глибокої самовіддачі, величезного терпіння і безмежної любові до своєї справи. Адже саме вони турбуються не тільки про безпеку дітей, а й про їх повноцінний дошкільний розвиток. Той фундамент, який закладається в нас з самого дитинства, служить нам опорою і основою в подальшому житті.
        За традицією на свято гості приїхали з подарунками. Від керівників району Володимира Шарова та Сергія Панова заклад отримав сертифікат на придбання дитячих ліжок, а депутат Харківської обласної ради Ольга Львова подарувала малюкам цікаві яскраві книжечки.
        Вихованці ж дитячого закладу порадували присутніх чудовими піснями та веселим таночком.
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання