Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    День дошкілля – професійне свято працівників дошкільної освіти

    Всеукраїнський День дошкілля – це ще одна нагода сказати добрі, гарні слова на адресу тих, хто віддає свою любов і серце малюкам, розвиває в них найкращі риси, виховує і навчає життєвої мудрості.
        26 вересня щирі вітання та слова вдячності пролунали від голови районної державної адміністрації Володимира Шарова та голови районної ради Сергія Панова, депутата Харківської обласної ради Ольги Львової на адресу колективу Петропавлівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітній навчальний заклад - дошкільний навчальний заклад». Вони привітали присутніх зі святом, подякували за сумлінну працю та досягнуті успіхи.
        З нагоди професійного свята очільники вручили колективу дошкільників сертифікат на отримання багатофункціонального пристрою (принтер, сканер, копіювальний апарат). Щиру радість викликали у дошкільнят м’які іграшки, що подарувала Ольга Львова. Також за самовіддану працю, постійну турботу про вихованців, знання дитячої психології, невпинний творчий пошук і педагогічну мудрість та з нагоди Дня дошкілля грамотою районної державної адміністрації та районної ради нагороджено вихователя дошкільного підрозділу Любов Косенко.
        Приємні хвилини естетичної насолоди присутні отримали від танцювальних композицій та слів вітань на адресу педагогів від малечі.
        Свято відбулося в невимушеній сімейній атмосфері душевної близькості, позитивного настрою та святковості для усіх присутніх.
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання