Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Участь у Х Міжнародному економічному форумі на Харківщині візьмуть 35 іноземних делегацій та 18 послів

    Про хід підготовки до проведення головної міжнародної події року в області розповіли в ході брифінгу 26 вересня перший заступник голови Харківської обласної ради Віктор Коваленко та директор Департаменту економіки та міжнародних відносин ХОДА Андрій Колос.
        Х Міжнародний економічний форум «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!» відбудеться в Харкові 29 вересня. Участь у заході планують взяти близько 600 представників дипкорпусу, органів влади, ділових кіл, міжнародних організацій, інвестиційних та консалтингових компаній тощо.
        «Щоденно ми отримуємо звернення від іноземних делегацій та бізнес-кіл щодо участі у форумі, - відзначив Віктор Коваленко. – Очікуємо 35 іноземних делегацій. На даний момент маємо підтвердження участі у форумі 18 надзвичайних та повноважних послів іноземних країн. Це вперше в історії України, коли в окремо взятий регіон виїжджає така кількість керівників дипломатичних місій. Минулого року до нас приїжджали 15 послів. І це є великою довірою до команди Юлії Світличної та нашої спільної роботи. Увага, яка приділяється нашому регіону дипломатами, а також бізнес-колами іноземних держав, є дійсно великою».
        Перший заступник голови Харківської обласної ради також відзначив, що у форумі візьме участь потужна делегація з китайської провінції Хейлунцзян – побратима Харківщини. Приїде в Харків і Посол України в Китайській Народній Республіці. Окремою делегацією буде представлений фінський регіон Південна Карелія.
        Традиційно в рамках форуму очікується підписання харківськими підприємствами контрактів та меморандумів з іноземними та українськими партнерами.
        «Основне завдання влади – це створення платформи та підґрунтя для ділових переговорів. Контракти та меморандуми підписують представники ділових кіл. Влада на місці створює умови для проведення успішних переговорів. І все, що необхідно було зробити організаційно й методично, ми зробили. Тепер м’яч на полі бізнес-кіл», - підкреслив Віктор Коваленко.
        Андрій Колос нагадав, що в рамках форуму заплановані пленарні засідання та 3 панельні дискусії:
        - «Інтеграційна модель розвитку економіки: міжгалузеві ефекти інвестування та кооперації»;
        - «Децентралізація та місцевий розвиток: нові можливості для бізнесу»;
        - «Креативна економіка: від нової освіти до нових індустрій».
        Модераторами «панелей» стануть відповідно: голова правління «Укргазбанку» Кирило Шевченко, Віце-прем'єр-міністр - Міністр регіонального розвитку будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко (спільно з головою Харківської обласної ради Сергієм Черновим) та директор з управлінського консалтингу KPMG в Україні та президент асоціації випускників Оксфордського університету в Україні Андрій Тимошенко.
        Традиційним заходом-супутником форуму стане Великий Слобожанський ярмарок. Ярмаркова торгівля розпочнеться 29 вересня на майданчику «Радмір-експохолу» (м. Харків, вул. Академіка Павлова, 271). Виробники обіцяють реалізовувати товар за цінами, що на 15 – 20% будуть нижчими за ринкові. Офіційне відкриття ярмарку – 30 вересня о 10:00.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання