Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Працювати злагоджено на спільний позитивний результат

    Головою районої державної адміністрації Володимиром Шаровим 26 вересня проведено зустріч з мешканцям селища Гути, у ході якої очільник району ознайомився з їх нагальними проблемами.
        Під час розмови з головою райдержадміністрації в селищнному будинку культури люди ділилися своїми потребами. Уже протягом багатьох років дорога, якою здійснюється підвіз учнів до школи, знаходиться в аварійному стані та потребує ремонту. Автобусні сполучення майже не функціонують, а їх графік досить незручний для мешканців. Складна ситуація в населеному пункті і з водогоном, який потребує капітальної реконструкції.
        Нагальною проблемою для громади є ремонт селищний будинку культури, а саме: встановлення системи опалення в актовій залі, заміна вікон на енергозберігаючі, ремонт частини покрівлі. Порушувалися також актуальні для місцевих мешканців питання зайнятості населення, облаштування вуличного освітлення по вул. Сонячна, сплати комунальних послуг та інші.
        На більшість питань, які лунали в залі, керівник району надав вичерпні відповіді безпосередньо на місці, зауваживши, що проблеми потрібно вирішувати спільно з органами місцевого самоврядування, ще більш активно взаємодіяти, працювати злагоджено і цілеспрямовано на спільний позитивний результат.
        «Хочеться бачити активну громаду, яка бере на себе ініціативу і визначає спільно низку проблем, які вона хоче вирішити першочергово, формуючи таким чином план розвитку. Наше завдання – знайти додаткові ресурси, залучивши кошти державного та місцевих бюджетів, щоб підтримати проекти вашої та інших громад району»,- зазначив Володимир Шаров.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання