Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Шановні бібліотекарі району!

    Прийміть щирі поздоровлення з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек.
        Протягом багатьох століть роль книги і бібліотеки у духовному становленні людства залишаються неперевершеними. Вона аніскільки не змінилася з рішучим наступом інформаційної ери, поширенням у бібліотеках новітньої техніки та інформаційних технологій.
        Ви є першими вісниками краси і знання. Адже щоденно відкриваєте ворота в країну знань і з мовчазних полиць добуваєте тепле слово для спраглих душею. Ваше любляче тепле серце, мудре слово творить істинне чудо з тим, хто того прагне.
        День бібліотек — це привід для привітання зі святом і користувачів, і читачів бібліотеки, відданих її друзів, меценатів і спонсорів, дарителів книг, усіх, хто підтримує її добрим словом і добрими справами.
        Шановні бібліотечні працівники! Напередодні вашого професійного свята хочеться побажати вам нових трудових звершень, успіхів у нелегкій але почесній справі, невичерпної енергії, оптимізму, міцного здоров'я, щасливої долі, родинного тепла, і багато-багато вдумливих, допитливих, розумних, талановитих і добрих серцем читачів.
       


    З повагою.


    Голова Богодухівської районної                          

    державної адміністрації                                                        Володимир Шаров        

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання