Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Зі святом вас, люди мудрого віку!

    День літньої людини – це добре та світле свято, коли вшановують представників старшого покоління. Багатий досвід, відмінні професійні навички та мудрість, наполегливість та здатність досягати поставлених завдань присутні в достатку у більшості літніх людей. Відповідно, попри поважний вік та багатий життєвий досвід, вони можуть і надалі черпати для себе нові враження і знання та приймати участь в суспільних процесах.
        Напередодні Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана України за доброю традицією відсвяткувати цей день до районного будинку культури запросили громадян поважного віку та ветеранів міста.
        Тепло привітали людей мудрого віку запрошені на свято почесні гості: керівник апарату районної державної адміністрації Ірина Розтягай, Богодухівський міський голова Микола Голуб, депутат Харківської обласної ради Ольга Львова, помічник депутата Харківської обласної ради Миколи Пушкаря Наталія Олексенко. Побажали їм міцного здоров’я, добра та залишатись в душі та серці завжди молодими, бадьорими і веселими.
        За вагомий внесок у розвиток ветеранського руху, відданість справі захисту інтересів ветеранів війни та праці, активну життєву позицію та з нагоди Дня ветерана і Міжнародного дня людей похилого віку почесними грамотами та подяками районної державної адміністрації та районної ради були відзначені:
        - БУБНОВА Олена Василівна - голова первинної організації ветеранів районного дорожньо-будівельного управління, ювіляр;
        - ПОНОМАРЕНКО Олена Олександрівна - заступник голови районної організації ветеранів України;
        - ЧАПСЬКА Зоя Іванівна - відповідальний секретар Богодухівської міської організації ветеранів, ювіляр;
        - ОВДІЄНКО Олександр Степанович - голова первинної ветеранської організації Сіннянської сільської ради, ювіляр (90 років);
        - ЦУЛАЯ Віра Олексіївна - голова первинної ветеранської організації Павлівської сільської ради.
        Від керівників району Володимира Шарова та Сергія Панова нагороджені отримали квіти та солодкі подарунки. Депутат Харківської обласної ради Ольга Львова надала фінансову допомогу районній організації ветеранів України, а від депутата Харківської обласної ради Миколи Пушкаря – передплата на газету обласної спілки ветеранів.
        Продовжилося свято чудовою концертною програмою.
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання