Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    На Слобожанському ярмарку представлені 2,5 тисячі видів товарів від 700 підприємств

    Такі дані навела голова ХОДА Юлія Світлична. 30 вересня вона відвідала головне торжище регіону разом з представником Президента у Верховній Раді України Іриною Луценко та іноземними делегаціями, що прибули на Харківщину для участі в Х Міжнародному економічному форумі.
        Керівник області привітала всіх учасників ярмарку та відзначила, що з кожним роком кількість представлених на ньому підприємств та товарів тільки збільшується.
        «Сьогодні ми з вами підбиваємо символічні підсумки збору врожаю. Тут представлені 700 підприємств, 2,5 тисячі видів товарів. Ціни - від виробника. Гарний настрій, яскраві експозиції, велика кількість людей, які сьогодні завітали з добром на Слобожанщину. Впевнена, що разом, об’єднуючи зусилля, ми зможемо зробити нашу Слобожанщину сильним, міцним краєм та краєм, що розвивається», - сказала керівник області.
        Вона подякувала представникам всіх районів Харківщини, які беруть участь у ярмарку. Голова ХОДА також нагадала, що Великий Слобожанський ярмарок уже традиційно став продовженням Міжнародного економічного форуму. Цього року захід відвідали 35 міжнародних делегацій та 18 надзвичайних і повноважних послів. А одним з результатів форуму стало залучення біля 6 млрд грн в економіку Харківщини.
        Деякі з іноземних гостей залишилися в Харкові, щоб особисто відвідати ярмарок. Серед них – Надзвичайний та Повноважний Посол Канади в Україні Роман Ващук.
        «Я від імені всіх міжнародних учасників ярмарку хочу передати вам вітання та запевнення про нашу зацікавленість у Харківщині: Харківщині аграрній, Харківщині промисловій, Харківщині туристичній», - сказав він, звертаючись до учасників ярмарку.
        Пан посол наголосив, що Канада особливо зацікавлена в промисловому потенціалі Харківської області.
        «Вчора я був на підприємстві «ФЕД». Там відбувається все – від науково-дослідної роботи над нанотехнологіями до виробництва високоточних запчастин для авіаконструкцій. Ми бачили тестування комплектуючих, які можуть опинитися в Канаді. Потенціал тут є», - наголосив Роман Ващук.
        Високий потенціал Харківщини та її значення для розвитку всієї України відзначила й Ірина Луценко.
        «Вчора на Харківщину приїжджав Президент України Петро Порошенко. Президент України покладає надзвичайно серйозні надії на Харківську область, вірить в неї та любить її. Він завжди відзначає, що Харківщина – це край наукової думки, студентства, машинобудування, промислового потенціалу. І якщо вийде на Харківщині розбудувати нашу Україну, значить, вийде й по всій Україні», - сказала представник Президента у Верховній Раді України.
        Великий Слобожанський ярмарок триватиме протягом усього дня 30 вересня на майданчику біля «Радмір Експохолу» (вул. Академіка Павлова, 271). Товаровиробники з усіх районів Харківщини та інших областей представили тут свою продукцію за цінами, що нижчі за ринкові. Також на ярмарку працюють різні розважальні локації та яскраві виставкові павільйони кожного з районів Харківської області.
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання