Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Голова ХОДА привітала працівників освіти Харківщини з професійним святом

    Святковий захід для вчителів регіону відбувся 3 жовтня в Харківському національному академічному театрі опери та балету ім. М.В. Лисенка.
        Зі святковим відеозверненням до вчителів Харківщини звернулася очільниця області Юлія Світлична. Вона відзначила, що сьогоднішнє свято відзначають мільйони українців, для кожної людини це свято актуальне - навіть після закінчення навчання в школі, адже це пам'ять про молоді роки та перші кроки в пізнанні світу.
        «Дитину потрібно надихати та підтримувати. Зробити так, щоб дітей тягнуло до школи, бо там цікаво, сучасно та комфортно. Зробити так, щоб праця педагога мала гідну оплату та заслужений престиж, – ось та мета, якої потрібно прагнути кожній цивілізованій державі, - відзначила Юлія Світлична. - Ми пишаємося тим, що команда саме Харківської області знов і знов підтверджує: освіта – це наш пріоритет. Освіта – це та сфера, де ми є і будемо надалі лідерами в державі».
        Керівник області подякувала вчителям за натхненну, самовіддану працю та побажала здоров’я, добробуту та успіхів освітянам та їхнім учням. Найкращих працівників освіти було відзначено почесними грамотами та подяками голови ХОДА. Крім того, педагоги отримали відзнаки Міністерства освіти і науки, а також грамоти від Департаменту науки і освіти ХОДА (переможці Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року» та обласного конкурсу «Кращий вихователь Харківщини»). Відзнаки педагогам області передав заступник голови ХОДА Анатолій Бабічев. Він наголосив, що професія педагога є найвідповідальнішою.
        «Найбільша перемога вчителя - це успіх його учня. Бажаю вам успішних учнів, щоб ваша професія цінувалася й шанувалася. В свою чергу, ми (адміністрація області) будемо робити все щоб умови праці були гідними й комфортними. Наразі у команди Юлії Світличної в пріоритеті залишається саме освіта, і ми цей курс не змінимо. Ми є лідерами в Україні у сфері освіти, і це наше спільне досягнення», - зазначив Анатолій Бабічев.
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання