Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    У Харківській області стартує опалювальний сезон

    Відповідне розпорядження було затверджено керівництвом ХОДА.
        Розпорядженням дозволено розпочати опалювальний сезон у навчальних, медичних, дитячих та інших закладах побутового та соціально-культурного призначення. З 15 жовтня опалення можуть підключати в житлових будинках, у тому числі споживачам, приміщення яких обладнані індивідуальними опалювальними приладами.
        Рішення про початок підключення опалення прийматимуть органи місцевого самоврядування при наявності відповідних погодних умов.
        «Підприємствам, установам та організаціям незалежно від форми власності вжити невідкладних заходів щодо своєчасного включення опалювальних приладів відповідно до чинних правил і норм. Районним державним адміністраціям, виконавчим органам міських рад міст обласного значення та відповідних рад об’єднаних територіальних громад Харківської області вжити відповідних заходів, пов’язаних з початком опалювального сезону», - сказано в розпорядженні.
        Керівників підприємств, установ та організацій у ХОДА попередили про відповідальність за порушення строків початку опалювального сезону.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання