Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Харківщина передала Чернігівській області гуманітарну допомогу

    Підприємці регіону зібрали близько 22 тонн продуктів для евакуйованого населення постраждалого регіону.
        Як зазначив директор Департаменту економіки і міжнародних відносин ХОДА Андрій Колос, 9 жовтня відбулося засідання обласного штабу з надзвичайних ситуацій облдержадміністрації, де було прийнято рішення максимально допомогти регіону, який зазнав уражень від вибухів на військовому арсеналі.
        «Ми звернулися до підприємств Харківської області. Вони відразу відгукнулися. Було передано близько 22 тонн продуктів та товарів першої необхідності. Це борошно, крупи, макаронні, м'ясні, хлібобулочні вироби, овочі, вода, сир та ін. До кінця дня все буде відправлено до регіону, який потребує допомоги», - зазначив Андрій Колос.
        Він також додав, що облдержадміністрація готова й надалі надавати гуманітарну допомогу Чернігівській області.
        «Харківщина, як ніхто, знає цінність допомоги, особливо тієї, яка приходить у потрібний момент, – сказав Андрій Колос. - Тому в першу чергу ми відправляємо продукти харчування. Далі будемо збирати заявки, в тому числі й на будівельні матеріали, та вирішувати, як ми можемо допомогти».
        Нагадаємо, як повідомляли у Чернігівській ОДА, на арсеналі зберігання боєприпасів у смт Дружбі Ічнянського району 9 жовтня 2018 року о 3 год. 30 хв. виникла пожежа. За повідомленням ДСНС, евакуйовано понад 12 тисяч осіб. Зафіксовано чотири загоряння — зерносушарки та трьох приватних житлових будинків.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання