Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Обговорили стан завершення сільськогосподарських робіт в господарствах району

    Під час наради у голови районної державної адміністрації начальник відділу агропромислового комплексу районної державної адміністрації Сергій Лобунський зауважив, що сільськогосподарські товаровиробники при очікуваному валовому зборі ранніх зернових культур 73,7 тис. тонн зібрали 74,6 тис. тонн та отримали урожайність 36,1 ц/га при запланованій 35,6 ц/га.
        Крім того, зібрано гречки 180 тонн при урожайності 11,0 ц/га.
        Завершується збирання пізніх культур.
        Посіяно озимих зернових культур на площі 15,8 тис. га, що становить 91% до запланованої площі.
        Для виробництва тваринницької продукції заготовлено 1145 тонн сіна (71% до плану), сінажу – 1410 тони (71%), силосу – 9450 тонн (118%), 2364 тонн концентрованих кормів (93%).
        Для проведення весняно-польових робіт у 2019 році сільськогосподарські підприємства засипали 377 тонн репродукційного насіння ярих зернових культур (101% до потреби) та планують придбати 57 тонн елітного, що забезпечить при необхідності потребу у пересіві ярими культурами площ, зайнятих посівами озимих культур, що не перезимували.
        Сільськогосподарськими товаровиробниками продовжується закупівля мінеральних добрив для внесення їх під урожай наступного року. На осінній період придбано 3843 тонни мінеральних добрив, з яких внесено під посів озимих культур 1148 тонн, під зяблевий обробіток грунту – 1672 тонн. За 2018 рік господарствами району всього внесено мінеральних добрив під сільськогосподарські культури 5,4 тис.тонн (у перерахунку на діючу речовину становить 114 кг д.р. на гектар, що на 6 кг більше в порівнянні з минулим роком).
        Аналіз стану справ за минулі ІІІ квартали надає можливість говорити, що завершення цього року у виробництві продукції рослинництва матиме позитивні результати.
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання