Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    День захисника України відзначили святковим концертом

    Урочисті заходи з нагоди Дня захисника України та Дня українського козацтва відбулися сьогодні, 12 жовтня, в районному будинку культури. На святі були присутні учасники АТО (ООС), воїни-інтернаціоналісти, військовослужбовці, керівництво району та міста, громадськість.
        Відкрив свято вітальним словом голова районної державної адміністрації Володимир Шаров, наголосивши на важливості та глибокій символічності відзначення Дня захисника України. Адже 14 жовтня – пам’ятна дата, яка об’єднує особливі свята: свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва та День захисника України.
        Керівник району подякував військовослужбовцям за захист та мир, згадав героїв, які на різних віхах нашої історії поклали свої голови за Україну, за щасливе майбутнє. Звучали побажання добра, любові та злагоди всім захисникам України.
        За високий патріотизм, виконання військового обов’язку в запасі, активну життєву і громадянську позицію та з нагоди Дня захисника України військовозобов’язаних роти територіальної оборони, які проходили навчальні збори з резервістами військових частин Збройних Сил України, нагороджено подяками голови районної державної адміністрації та голови районної ради.
        Чудовим подарунком для присутніх в залі став святковий концерт. Організатори заходу приготували для своїх гостей пісенні й танцювальні композиції, а також безмежне тепло та вдячність. Захоплення глядачів викликав також виступ кінолога з собакою-рятівником.
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання