Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    На Богодухівщині розпочав свою роботу клуб для учнівської молоді – «Школа професій»

    Відкриття клубу відбулося 30 жовтня в приміщенні Богодухівської районної філії Харківського обласного центру зайнятості. До учнів звернулися перший заступник голови районної державної адміністрації Валентина Зирянова, директор Богодухівської районної філії Харківського обласного центру зайнятості Надія Лещенко, завідувач сектору в справах молоді та спорту районної державної адміністрації Людмила Клочко, завідувач районного методичного кабінету відділу освіти районної державної адміністрації Оксана Беспалько та начальник відділу активної підтримки безробітних Богодухівської районної філії Харківського обласного центру зайнятості, голова клубу «Школа професій» Олена Філіпова.
        У виступах зазначалося, що вміти творити самого себе – одна з великих здібностей людини. І дуже важливо зайнятись цим вчасно у дитинстві та юності – коли попереду ще все життя. І тоді життєвий шлях буде таким, який ви оберете для себе, яким ви зробите його самі.
        Валентина Зирянова зазначила: «Хочеться вірити, що діяльність клубу допоможе учням формувати та розвивати свої здібності, що активне дозвілля знайде та задовольнить цілий комплекс потреб, у тому числі й потреб особистості в розвитку, самовдосконаленні, що виявляється як її свідоме бажання спеціально впливати на себе певними заняттями. Значення цієї потреби надзвичайно велике, адже тільки зовнішніх, хоча б і визначальних, умов недостатньо для реалізації цілей всебічного розвитку людини. Треба, щоб сама людина бажала розвитку, розуміла його необхідність.
        Тож побажаємо учнівському клубу довгої та плідної роботи!».
        Учнів 9-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів м. Богодухова (за бажанням), членів клубу, ознайомили з Положенням про учнівський клуб Богодухівської районної філії ХОЦЗ «Школа професій», визначили мету і завдання його, з планом роботи на 2018-2019 навчальний рік і обговорили на першій зустрічі значення правильного вибору професії для суспільства і особистості.
        Клуб «Школа професій» – добровільне об’єднання учнів, вчителів та батьків, створене на засадах рівноправності учасників з метою формування в учнівської молоді вміння самовизначитися у виборі професії та підвищення готовності до конкурентоспроможності молодої людини на ринку праці. Це профорієнтаційний проект для школярів, який включає в себе лекції, майстер-класи, тренінги та екскурсії.
        Головною метою діяльності клубу є виховання сучасного громадянина-патріота української держави, підготовка учнівської молоді до виконання ролі активних громадян, формування громадянських навичок і цінностей, необхідних для ефективної участі у житті громади, формування в учнівської молоді вміння самовизначитися у виборі професії, підвищення готовності до конкурентоспроможності молоді на ринку праці, оволодіння знаннями з основ вибору професії.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання