Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Харківщина довела вміння організовувати та проводити спортивні події міжнародного рівня. Юлія Світлична

    Керівник області прокоментувала рішення ФФУ та ХОДА щодо підготовки заявки на проведення матчу за Суперкубок УЄФА на стадіоні «Металіст».
        «За два роки, що минули з моменту, коли ми спільно з Федерацією футболу України повернули великий футбол на стадіон «Металіст», Харківщина довела вміння організовувати та проводити спортивні події міжнародного рівня, - наголосила Юлія Світлична. - Тричі в нас відбувалися матчі за участю збірної України, в постійному режимі проходять ігри Ліги чемпіонів. Стадіон, який приймав матчі Євро-2012, повністю відповідає вимогам для проведення Суперкубку УЄФА. Обласна влада, зі свого боку, готова гарантувати безпеку та високий організаційний рівень підготовки до матчу. Наші конкуренти в боротьбі за проведення Суперкубку - 3 столиці держав Європи - Гельсінкі (Фінляндія), Белфаст (Північна Ірландія) та Мінськ (Білорусь). Сподіваюсь, що наші аргументи будуть достатньо переконливими, й у 2021 році Харківщина прийме суперматч».
        Нагадаємо, 1 листопада Харківська облдержадміністрація та Федерація футболу України оприлюднили спільну заяву щодо проведення в Харкові матчу за Суперкубок УЄФА.
        «Федерація футболу України повідомила УЄФА про готовність поборотися за право проведення цього поєдинку у Харкові. Всі необхідні документи для оформлення повноцінної заявки, відповідно до вимог УЄФА, будуть зібрані спільно ФФУ та керівництвом ХОДА до лютого 2019 року, - повідомляється в заяві. - Є всі підстави розраховувати на те, що Харків зможе провести матч за Суперкубок УЄФА на найвищому рівні. Підтвердженням цього є організація фіналу Ліги чемпіонів у Києві в травні цього року, що заслужила на найвищу оцінку керівництва УЄФА».
       
       
        Джерело інформації: Сайт Харківської обласної державної адміністрації


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання