Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    З турботою про людей

    04 листопада соціальні працівники відзначатимуть своє професійне свято – День працівника соціальної сфери.
        Працівники соцслужб – люди особливої, делікатної професії. Вони є кваліфікованими консультантами і комунікаторами, бо повсякчас стикаються з різними сферами життя людини і суспільства: фізичним і психічним здоров'ям, конфліктами, плануванням сім'ї, проблемами працевлаштування, професійної і соціальної адаптації різних категорій населення, профілактикою асоціальної поведінки та багатьма іншими.
        Соціальна робота має одну ключову особливість: вона включає в себе елементи різних професій. Універсалізм зумовлений життєвими проблемами підопічного, при розв'язанні яких соціальний працівник має бути і соціологом, і педагогом, і лікарем, і правознавцем.
        Спеціалісти з соціальної роботи приймають на себе першими людські проблеми, біль та життєві негаразди, прагнуть допомогти і підтримати кожного. А тому служіння обраній справі, почуття обов’язку, професійність, доброта та душевна щедрість приносять їм заслужену людську шану і повагу.
        Подякувати працівникам соцсфери за душевне тепло, турботу й милосердя напередодні професійного свята до КУ Богодухівський психоневрологічний інтернат, КУ Богодухівський дитячий будинок-інтернат, територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) районної державної адміністрації, Богодухівського геріатричного пансіонату та Богодухівської районної філії Харківського обласного центру зайнятості завітали перший заступник голови районної державної адміністрації Валентина Зирянова та депутат Харківської обласної ради Ольга Львова.
        Вітаючи представників цієї гуманної професії зі святом, Валентина Зирянова зазначила, що соціальна робота вимагає усвідомленого вибору і постійного вдосконалення. Соціальний працівник, працівник-вихователь – це не професія, це покликання, яке під силу не кожній людині. Їх робота вимагає величезної самовіддачі, людяності та безмежної доброти. Сумлінне ставлення до справи, відповідальність, терпіння, чуйність та професійний такт, уміння поважати людину, яка потребує допомоги – це саме ті якості, які мають значення при виборі професії соціального працівника.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання