Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Працювати з людьми і для людей

    – принцип роботи соціальних працівників. Вони по-справжньому переймаються людськими турботами, з розумінням ставляться до тих проблем, які хвилюють жителів нашого району та міста, допомагають їм здолати життєві труднощі, повірити в себе і свої можливості, знайти вихід з найскрутнішої ситуації.
        Сьогодні, 02 листопада, з нагоди професійного свята з особливою вдячністю фахівців Богодухівського об'єднаного управління Пенсійного фонду України, управління соціального захисту населення районної державної адміністрації, служби у справах дітей районної державної адміністрації, районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, сектору у справах молоді та спорту районної державної адміністрації привітала перший заступник голови районної державної адміністрації Валентина Зирянова.
        Вона подякувала працівникам за небайдужість до людських проблем, відмітила, що вони гідно виконують свою роботу, поєднуючи в собі такі риси, як чуйність, доброту, людяність та побажала здоров'я, міцності духу, терпіння, миру і родинного затишку.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання