Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Голова ХОДА вручила відзнаки кращим працівникам соціальної сфери Харківщини

    2 листопада Юлія Світлична взяла участь у святковому заході з нагоди Дня працівника соціальної сфери, який відбувся в Харківській обласній філармонії.
        Керівник області привітала соціальних працівників області з професійним святом та подякувала їм за самовіддану працю.
        «Ви – саме ті люди, які першими беруть на себе людський біль, проблеми та всі негаразди. Ви ніколи не відвертаєтеся від людей та надаєте допомогу саме тим, хто її дійсно потребує, - сказала голова Харківської ОДА. - Ваша духовна щедрість та сердечна теплота заслуговують великих слів подяки».
        Юлія Світлична відзначила, що на регіональному рівні в Харківській області робиться все можливе для забезпечення розвитку соціальної сфери.
        «Можливо, ми з вами не можемо настільки впливати на соціальну політику держави, але разом можемо забезпечити належні умови та надати людям допомогу, якої вони потребують. 2018 року ми збільшили фінансування на соціальну сферу. Почали закуповувати спеціальні автомобілі, капітально ремонтувати та відновлювати інтернатні заклади, збільшувати фінансування на лікування різних верств населення та на оздоровлення. Крім того, обсяг коштів, що виділяються з обласного бюджету на надання матеріальної допомоги жителям Харківської області, збільшився, у порівнянні з минулим роком, на 30%. Попереду - багато роботи, але саме від вас залежить, наскільки якісно та наскільки комплексно зможемо турбуватися про людей. На нашу підтримку завжди можете розраховувати», - запевнила керівник області.
        Соціальним працівникам Харківщини Юлія Світлична побажала наснаги, здоров’я, витримки та енергії, «щоб донести до людей якомога більше добра». Під час заходу вона також передала кращим працівникам сфери нагороди Кабінету міністрів України та Мінсоцполітики й вручила відзнаки Харківської облдержадміністрації. «Дуже приємно, що обласна державна адміністрація дбає про нас, що наші професійні свята проходять на такому високому рівні, - відзначила одна з гостей свята - директор Територіального центру соціального обслуговування та надання соціальних послуг Краснокутської РДА Віта Ткаченко. - Все-таки відчувається, що соціальна сфера – це найважливіша сфера нашого суспільства. Адже людина – це та цінність, якій ми повинні приділяти увагу, надати тепло, поділитися своїм серцем, щоб наші підопічні жили щасливим життям».
       
       
        Джерело інформації: Сайт Харківської обласної державної адміністрації


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання