Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Проведено засідання районної призовної комісії

    07 листопада під головуванням першого заступника голови районної державної адміністрації, голови районної призовної комісії Валентини Зирянової відбулося розширене засідання районної призовної комісії за участі керівників структурних підрозділів районної державної адміністрації, органів місцевого самоврядування району, представників правоохоронних органів та військового комісаріату.
        Військовий комісар Богодухівського об’єднаного міського військового комісаріату Андрій Завада проінформував присутніх про хід проведення призову на строкову військову службу, здійснив аналіз оповіщення та прибуття призовників до військового комісаріату. На засіданні Валентина Зирянова довела до присутніх вимоги керівних документів щодо порядку проведення призову громадян України на строкову військову службу, звернувши увагу на недоліки в роботі посадових осіб органів місцевого самоврядування щодо оповіщення призовників за місцем їх проживання.
        Члени районної призовної комісії заслухали інформацію керівників органів місцевого самоврядування району про проведену роботу щодо оповіщення призовників та прибуття їх на призовну комісію для проходження медичної комісії.
        На засіданні прийняті рішення щодо покращення роботи з оповіщення призовників та своєчасне їх прибуття до районної призовної комісії. Валентина Зирянова наголосила на тісній взаємодії районної державної адміністрації, військового комісаріату, правоохоронних органів та органів місцевого самоврядування з питань виконання встановлених завдань.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Березень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    26272829123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    25262728293031

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання