Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    У ХОДА обговорили хід будівництва сільських медичних амбулаторій

    Селектор, що був присвячений цій темі, відбувся 9 листопада під керівництвом заступника голови ХОДА Вадима Данієляна.
        Як відзначив головуючий, за ініціативи Президента України Петра Порошенка в Харківській області реалізується програма будівництва нових медамбулаторій у сільській місцевості. У квітні поточного року Міністерством охорони здоров’я України погоджено проект плану спроможних мереж надання первинної медичної допомоги у Харківській області та рекомендовано його до затвердження.
        «У свою чергу, розпорядженням голови ХОДА від 30 травня 2018 року було затверджено план реконструкції 50 амбулаторій загальної практики - сімейної медицини. З урахуванням доведеного фінансування в Харківській області розпочалось фінансування будівництва 30 амбулаторій, з яких 13 - з житлом, яке розраховано на одного лікаря, та ще 17 – з житлом на двох лікарів», - зазначив Вадим Данієлян.
        Про стан реалізації відповідної державної програми розповів заступник директора Департаменту капітального будівництва ХОДА Володимир Норчак.
        «На даний час розроблено проектно-кошторисну документацію та проведено експертизи по 30 об’єктах, по 22 об’єктах відбулись тендерні процедури та укладено договори з підрядними організаціями на виконання будівельних робіт», - зазначив Володимир Норчак.
        По кожному із запланованих до будівництва об’єктів було заслухано інформацію від керівників районів. Причому Вадим Данієлян наголосив на особистій відповідальності глав РДА в питанні реалізації цього проекту.
        «Як було сказано, цього року розпочато реалізацію 30 проектів. У 2019 році передбачено фінансування будівництва амбулаторій другої черги – ще 20 будівель. Прошу керівників територій взяти під контроль питання оформлення землі та підготувати увесь пакет документів для реалізації будівництва цих амбулаторій», - підкреслив заступник голови ХОДА.
        Джерело інформації: Сайт Харківської обласної державної адміністрації


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання