Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Фельдшерський пункт с. Сухини потребує модернізації

    Те, в якому стані знаходиться сільська медична установа, обстежив голова районної державної адміністрації Володимир Шаров у ході робочої поїздки до с. Сухини.
        Одним із напрямів розвитку громади є забезпечення та підтримка доступної, своєчасної, ефективної первинної медико–санітарної допомоги. Медик фельдшерського пункту села обслуговує більше ніж 300 жителів, переважно похилого віку. Люди звертаються за консультацією, лікуванням, але умови надання медичних послуг наразі є незадовільними – лікувальна установа потребує ремонту.
        З метою підвищення якості надання послуг населенню за рахунок коштів районного та місцевого бюджетів планується здійснити модернізацію фельдшерсько пункту, а саме: встановити новий опалювальний котел, замінити вікна на енергозберігаючі, відремонтувати систему електрозабезпечення. «Медичні послуги населенню повинні надаватися у комфортному приміщенні. Ремонт ФПу є пріоритетним і це питання буде розглядатися на сесії районної ради під час виділення коштів на потреби установ району», - зазначив голова районної державної адміністрації Володимир Шаров.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання