Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Відбулася профспілкова конференція освітян

    23 листопада голова районної державної адміністрації Володимир Шаров взяв участь у конференції Богодухівської районної організації профспілки працівників освіти за участю голови районної ради Сергія Панова, голови Харківської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України Лідії Дулуб, керівника Богодухівської районної організації профспілки працівників освіти і науки України Олени Соловйової, голів первинних профспілкових організацій та керівників навчальних закладів.
        Конференція, що проходила в приміщенні Богодухівського ліцею №3, розпочалася з поздоровлень - присутні привітали з ювілеєм члена профспілки, директора Полковомикитівської ЗОШ І-ІІІ ст. Валентину Стасенко.
        Перед учасниками заходу виступив голова районної державної адміністрації Володимир Шаров, зазначивши, що діяльність профспілкових комітетів у відстоюванні інтересів освітянських колективів є дуже важливою. Він побажав цьому громадському об’єднанню бути активним і дієвим, а влада зі свого боку робить все, щоб праця освітян стала більш престижною.
        «Освітянська галузь залишається у пріоритеті. Тільки у цьому році на матеріально-технічне забезпечення закладів освіти, сучасне обладнання кабінетів, дидактичні матеріали виділено близько 11 млн грн. Це дозволяє нашим дітям навчатися в гідних умовах», - сказав Володимир Шаров. Також керівник району повідомив, що з метою забезпечення збільшення заробітної плати педагогічним працівникам закладів освіти в цьому році прийнято рішення про встановлення надбавок в розмірі 20 відсотків посадового окладу, щорічної грошової винагороди в розмірі 100 відсотків посадового окладу та преміювання тих педагогів, які підготували призерів обласних етапів учнівських олімпіад та МАН.
        Володимир Шаров подякував педагогам за їх працю, наполегливість та побажав нових шляхів у роботі.
        Голову районної організації профспілки працівників освіти Олену Соловйову за багаторічну плідну діяльність на профспілковій ниві, вагомий внесок у розвиток національної освіти, високий професіоналізм, активну участь у суспільно-політичному житті району нагороджено спільною грамотою голови районної державної адміністрації та голови райради.
       
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання