Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Протягом доби на дорогах області працювало 47 одиниць спецтехніки

    Опадів в області не спостерігалось, техніка та 70 робітників ДП «Харківський облавтодор» обробляли дорожнє покриття протиожеледними матеріалами.
        За даними Служби автомобільних доріг у Харківській області, на обробку покриття протягом доби було використано 57 куб. м піщано-сольової суміші.
        30 листопада, за прогнозом синоптиків, на Харківщині опади не очікуються. На дорогах місцями буде ожеледиця. Вітер східний 5 - 10 м/с, вдень місцями по області пориви 15 - 20 м/с. Температура повітря по області вдень -4°С - 9°С.
        1 грудня в області очікується погіршення погодних умов: вночі, близько 4 години, з південно-західної частини області зайде циклон зі швидкістю вітру до 10 м/с, який принесе опади у вигляді снігу. Температура повітря по області становитиме вночі -7°С -9°С, вдень -2°С -4°С.
        Дорожні служби працюють у черговому режимі та готові до ліквідації ймовірних надзвичайних ситуацій.
        При Службі автомобільних доріг створено графік цілодобового чергування дорожників та спеціальної техніки на автомобільних дорогах Харківщини. У разі виникнення надзвичайної ситуації телефонуйте на номер диспетчера: 336-77-00.
       
        Джерело інформації: Сайт Харківської обласної державної адміністрації


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання