Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    У ХОДА обговорили хід будівельних і ремонтних робіт, що проходять в області

    Питання освоєння коштів, які були виділені з різних джерел фінансування для проведення ремонтів і будівництва, порушили в ході селекторної наради 30 листопада.
        Захід відбувся під головуванням заступника голови ХОДА Євгенія Шахненка. Він зазначив, що виконання всіх запланованих робіт знаходиться на контролі обласної влади та особисто голови ХОДА Юлії Світличної.
        «Цього року виділено достатньо коштів на проведення ремонтних робіт на об’єктах, завдання ж місцевої влади та районних адміністрацій - реалізувати ці кошти», - сказав заступник голови ХОДА.
        Він наголосив на необхідності більш активно проводити ремонті роботи, адже в кінці року всі невикористані кошти буде повернуто до бюджетів різних рівнів.
        За словами заступника директора Департаменту капітального будівництва ХОДА Володимира Норчака, найвищий рівень освоєння коштів наразі у Валківському, Дергачівському, Красноградському, Куп’янському, Харківському та Чугуївському районах, Зачепилівській, Малоданилівській та Коломацькій ОТГ.
        «Робота триває, і, як завжди, в кінці року - найнапруженіший момент. На обласному рівні прийнято рішення про надання до 5 грудня поточного року фактичного фінансування по всіх об’єктах, на які передбачено бюджетні призначення», - сказав Володимир Норчак.
        Євгеній Шахненко неодноразово наголосив на необхідності постійної комунікації між всіма гілками влади задля вирішення порушених питань. А також підкреслив, що ремонтні та будівельні роботи в області мають проводитися в стислі терміни, проте без шкоди для їх якості.
       
        Джерело інформації: Сайт Харківської обласної державної адміністрації


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання