Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Юлія Світлична скликала регіональну раду оборони

    Засідання ради відбулось 30 листопада під керівництвом голови ХОДА.
        Участь у заході взяли представники Збройних сил України, усіх силових відомств області та ДСНС. Головним питанням було забезпечення на території регіону виконання Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні».
        Відкриваючи засідання Ради оборони Харківської області, голова ХОДА Юлія Світлична відзначила, що такий формат роботи створено для координації дій та спільної діяльності в умовах воєнного стану.
        «Ми будемо проводити такі наради й надалі в разі необхідності. Крім того, щопонеділка для громадськості та ЗМІ будуть проводитися відповідні брифінги за участю представників органів державної влади, органів внутрішніх справ, СБУ, військових», - повідомила керівник області.
        Юлія Світлична акцентувала увагу на персональній відповідальності керівника кожного відомства та всіх залучених служб щодо чіткого та беззаперечного виконання поставлених завдань.
        «Головне наше завдання залишається незмінним – це гарантування безпеки та миру на території Харківської області. Наголошую, що всі заходи, які проводитимуться, ні в якому разі не мають порушувати конституційні права жителів Харківщини. Життя в регіоні триватиме своєю чергою. Усі заплановані масові, культурні, спортивні заходи, включно з новорічними святами, відбуватимуться як завжди», - сказала керівник області.
        Вона також повідомила, що наразі в регіоні посилено заходи безпеки та контроль на кордоні.
        «Посилення заходів безпеки матиме лише позитивний вплив на життя харків’ян. Важливо, щоб люди розуміли, що все, що зараз роблять органи влади та силові структури, спрямовано виключно на забезпечення спокійного життя в області», - наголосила голова ХОДА.
       
        Джерело інформації: Сайт Харківської обласної державної адміністрації


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання