Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Ситуація в Харківській області стабільна та керована. Міноборони

    Захід відбувся 1 грудня під головуванням командувача військ оперативного командування «Схід» генерал-лейтенанта Олександра Красноока. У координаційній нараді взяли участь представники керівництва ОДА та силових структур трьох регіонів – Харківської, Дніпропетровської та Запорізької областей.
        На нараді обговорили особливості взаємодії військового командування, органів державної влади та місцевого самоврядування щодо запровадження та здійснення у Запорізькій і Харківський областях заходів і повноважень, передбачених Законом України «Про правовий режим воєнного стану».
        Зокрема, розглянули та позитивно вирішили питання підтримання постійного оперативного зв’язку органів управління Збройних Сил України, інших військових формувань та органів державної влади. Особливу увагу було приділено питанням територіальної оборони, забезпечення ресурсами відповідних підрозділів ТрО та підготовки до проведення зборів резервістів першої черги.
        Підбиваючи підсумки наради, генерал-лейтенант Олександр Красноок відзначив, що у Харківській та Запорізькій областях, як і в цілому у регіоні, ситуація стабільна та керована. Проведення наради дозволило «звірити час» та посилили координацію між військовими і цивільними органами влади.
        Командувач військ оперативного командування «Схід» Сухопутних військ Збройних Сил України також наголосив на тому, що у відповідності до рішення Президента України заходи щодо обмеження конституційних прав і свобод громадян військовим командуванням не впроваджуються.
       
        Джерело інформації: Сайт Харківської обласної державної адміністрації


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання