Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    На всіх автомобільних шляхах регіону забезпечено проїзд автотранспорту

    На вихідних на дорогах Харківщини працювало близько 200 робітників дорожнього господарства та понад 150 одиниць спеціальної техніки.
        Про це розповіли у Службі автомобільних доріг Харківської області.
        1 грудня, близько 5 години ранку, з південно-західної частини області на Харківщину зайшов циклон зі швидкістю вітру 7-12 м/с при температурі -7°С -11°С. Сніг розпочався у Красноградському, Зачепилівському, Сахновщинському, Лозівському районах. На 10 годину ранку опади у вигляді снігу поширилися по всій області.
        «У період з 1 по 2 грудня на дорогах області працювали 194 робітники дорожнього господарства та 155 снігоприбиральних машини та механізмів з косими відвалами, які одночасно прибирали сніг з проїзної частини і розподіляли піщано-сольову суміш. Для обробки доріг протиожеледними матеріалами було використано майже 2 тис. куб. м піщано-сольової суміші та 281 тонну технічної солі», - розповіли у САД.
        Дорожні підприємства працювали на всіх напрямках. Особлива увага була спрямована на маршрути з найбільшою інтенсивністю руху та на аварійно-небезпечні ділянки (спуски, підйоми) на автомобільних дорогах державного значення.
        Протягом доби 2-3 грудня на дорогах області працювало близько 100 одиниць спецтехніки та 134 робітники дорожнього господарства. За добу на обробку покриття використано 635 куб.м піщано-сольової суміші та 147 тонн технічної солі.
        Станом на 9 годину ранку 3 грудня проїзд автотранспорту забезпечено на усіх автомобільних дорогах загального користування державного значення Харківської області.
        Сьогодні, за прогнозом синоптиків, в області спостерігатиметься мінлива хмарність, без істотних опадів. На дорогах - місцями ожеледиця. Вітер південно - східний, 3 - 8 м/с. Температура повітря по області вдень від -5°С до -7°С.
        Працівники дорожніх підприємств постійно проводять моніторинг стану проїзду як патрульним обстеженням, так і за допомогою 5 наявних камер спостереження.
        При Службі автомобільних доріг створено графік цілодобового чергування дорожників та спеціальної техніки на автомобільних дорогах Харківщини. У разі виникнення надзвичайної ситуації телефонуйте за номером диспетчера: 336-77-00.
       
        Джерело інформації: Сайт Харківської обласної державної адміністрації


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання