Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    40 років - це мало чи багато?

    У перший день зими Шарівська загальноосвітня школа I-ІІІ ступенів Богодухівського району Харківської області святкувала свій 40-річний ювілей.
        Школа це не тільки стіни. Насамперед, це – дух, пам’ять, традиції, наступність поколінь. Це педагоги: і ті, хто щодня переступають поріг, сіючи зерна доброго, розумного, вічного і ті, кого вже немає сьогодні, але завжди живуть вони у пам’яті учнів, колег, і вчителі – пенсіонери, для яких найвища нагорода в житті – успіхи колишніх учнів, їхні щирі слова подяки на традиційному вечорі зустрічі шкільних друзів, де впізнають вони один одного, незважаючи на сивину, за блиском завжди молодих очей.
        З нагоди знаменної дати до закладу завітали поважні гості - голова районної державної адміністрації Володимир Шаров, депутат Харківської обласної ради Ольга Львова, керівники органів місцевого самоврядування, відділу освіти. Школа радо зустріла випускників багатьох поколінь, односельців, гостей сусідніх населених пунктів.
        Вітаючи ювілярів зі святом, Володимир Шаров зазначив, що такі заклади у селі є центром духовності, живою історією, що об’єднує кілька поколінь односельців. Голова районної державної адміністрації висловив щиру вдячність ветеранам педагогічної праці і сьогоднішнім учителям за терпіння, мудрість і віру в здібності й таланти виплеканих учнів, за частинку душі, яку вони віддають своїм вихованцям. Школярам побажав, щоб роки у рідній школі були успішними для кожного, бо саме успіхи додають упевненості у завтрашньому дні. Разом з тим наголосив, як за останні роки намагалися покращувати матеріально-технічну базу закладу: замінили всі вікна на енергозберігаючі, придбали кабінет біології, комп'ютерний клас, мультимедійне обладнання і нарешті виконали, завдячуючи голові обласної державної адміністрації Юлії Світличної за кошти обласного бюджету, капітальний ремонт покрівлі. Передав для закладу освіти тенісний стіл та ноутбук. А також запевнив, що робота у покращенні умов навчання буде тривати і надалі.
        Ольга Львова побажала учням та вчителям наснаги на творчу та продуктивну роботу. Ще багато лунало слів вдячності за довгі роки сумлінної і відданої праці вчителям-ветеранам, педагогічному колективу. На сьогодні у Шарівській загальноосвітній школі I-III ступенів працює творчий, згуртований колектив педагогів, навчається більше 130 учнів. Школа має не тільки багате минуле, творче сучасне, а й широкі перспективи розвитку у майбутнє.
        Впевненість у завтрашньому дні ґрунтується на високому професіоналізмі вчительського колективу, деякі з яких - випускники рідної школи, на багаторічних традиціях, сучасних методиках виховання, тісній співпраці з випускниками, батьками. Тож добра і щастя, творчих здобутків, світлого майбутнього тобі, шкільна домівко!
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання