Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Керівники району відвідали заклади культури

    03 грудня голова районної державної адміністрації Володимир Шаров, голова районної ради Сергій Панов та завідувач сектору культури районної державної адміністрації Алла Волошко відвідали районну дитячу бібліотеку та дитячу музичну школу. Під час візиту керівники району поспілкувалися з працівниками бібліотеки, оглянули нові меблі, прийняли рішення про проведення ремонтних робіт у читальній залі та на абонементі учнів середніх та старших класів із заміною старих меблів на нові.
        У дитячій музичній школі очільники району оглянули класні кімнати, придбані нові меблі для кімнати-музею В.Т. Борисова, ознайомилися з рукописом книги про славного земляка, композитора Валентина Тихоновича Борисова та вирішили включити до Програми розвитку культури району кошти на її видання.
        У ході огляду приміщення керівниками району також прийнято рішення про винесення питання на розгляд чергової сесії районної ради щодо виділення коштів з районного бюджету на проведення капітального ремонту каналізаційної системи та санвузла закладу. Директору музичної школи Дмитру Рубану надано доручення провести відповідну процедуру з виготовлення проектно-кошторисної документації.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання