Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Кращі представники районних організацій побували на обласному зльоті волонтерів

    Цей традиційний захід, приурочений Міжнародному дню волонтера, відбувся у КЗ «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості» за участю волонтерів ветеранів війни, праці, військової служби, дітей війни, волонтерів АТО та голів рад ветеранських організацій районів і міст області.
        Голова громадської організації «Спільна справа Слобожанщина» Олег Дулембов разом із заступником Ольгою Дубинкою та активісткою районної організації ветеранів України Людмилою Шигимагою впевнені, що такі зустрічі надзвичайно потрібні, щоб привернути ще більше увагу до волонтерської діяльності.
        «Волонтери турбуються про пенсіонерів, ветеранів, інвалідів, про дітей воїнів, які загинули на Сході країни. Звичайно ж, на сьогодні суспільством затребувана чи не найбільше допомога нашим військовим, які захищають єдність країни в зоні АТО (ООС). Від зльоту одержала велике задоволення, - говорить Ольга Дубинка. Всі волонтери дуже активні і сповнені сил на роботу в майбутньому. Нехай і надалі їхнє добро, тепло душі та милосердя передається у їхніх справах».
       
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання