Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Оновлені медичні заклади

    Сьогодні, 05 грудня, в рамках робочої поїздки начальник управління охорони здоров'я Харківської обласної державної адміністрації Богдан Федак, голова районної державної адміністрації Володимир Шаров, голова районної ради Сергій Панов, радник голови Харківської обласної державної адміністрації, голова Ради молодих вчених при ХОДА Наталія Куфтеріна відвідали КУОЗ Богодухівська центральна районна лікарня, де ознайомилися з обсягом виконаних ремонтних робіт в поліклінічному і стаціонарному відділеннях та поспілкувалися з медичними працівниками закладу. На початку візиту гості оглянули відремонтоване фойє поліклінічного відділення ЦРЛ. Дизайн приміщення виконаний у теплих тонах та відповідає усім стандартам, адже ключова вимога до оновленого холу – комфортні умови перебування відвідувачів і зручність роботи медиків.
        За кошти районного бюджету у холі повністю відремонтовано стіни та стелю, встановлено енергозберігаючі вікна і двері, облаштовано реєстраційне приміщення, проведено роботи із заміни електричної мережі та системи опалення.
        Далі оглянули приміщення стаціонарного відділення ЦРЛ, де завершено роботи із встановлення енергоощадних склопакетів в терапевтичному, хірургічному відділеннях, в актовій залі та навчальних кабінетах. Проведення робіт профінансовано з обласного бюджету. Впровадження енергозберігаючих технологій є надзвичайно актуальним, адже це не лише комфорт для пацієнтів, але й суттєве зменшення втрат теплової енергії та економія бюджетних коштів.
        «Протягом кількох останніх років завдяки фінансовій децентралізації, підтримці голови Харківської обласної державної адміністрації Юлії Світличної, депутатського корпусу обласної та районної рад в медичних установах міста та району активно проводяться ремонти, закуповується нове медичне обладнання, запроваджуються енергозберігаючі заходи. Порівняно з минулими роками в районі збільшився бюджет розвитку в декілька разів. Саме це і надало можливість спрямувати додаткові кошти на реалізацію інфраструктурних проектів, в тому числі, і на розвиток медичної галузі», - зазначив Володимир Шаров під час зустрічі з медичними працівниками закладу.
       
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання