Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Інформаційна зуструч - інноваційні форми роботи служби зайнятості з учнівською молоддю

    05 грудня 2018 року у приміщенні Богодухівського ліцею № 3 відбулася інформаційна зустріч з класними керівниками випускних класів Богодухівського ліцею № 3. Під час цієї зустрічі начальник відділу активної підтримки безробітних Богодухівської районної філії ХОЦЗ Філіпова О.В. проінформувала присутніх про можливість навчання випускників загальноосвітніх закладів в Харківському центрі професійно-технічної освіти ДСЗ. Проінформувала про основні завдання та механізми реалізації Програми державної служби зайнятості щодо професійної орієнтації на 2017-2020 роки, про напрямки та форми профорієнтаційної роботи служби зайнятості, ознайомила з факторами впливу на формування професійного вибору випускників загальноосвітніх шкіл.
        Олена Володимирівна звернула увагу присутніх на запровадженно інноваційної послуги - можливість на безоплатній основі пройти профдіагностичне тестування, отримати роздрукований результат та індивідуальну консультацію фахівців служби зайнятості.
        Програма даного проекту професійної орієнтації передбачає профорієнтаційне супроводження учнів старших класів: інформування про світ професій, ознайомлення з провідними галузями економіки регіону та успішними підприємствами, Для ефективного забезпечення функціонування системи професійної орієнтації служба зайнятості рекомендує веб-базовану платформу з безкоштовного он-лайн профорієнтаційного консультування «МОЯ ПРОФЕСІЯ: консультаційна мережа» http://myprofession.com.ua/.
        Провідний фахівець з профорієнтації Богодухівської районної філії ХОЦЗ Перепелиця С.А. поінформувала, що діяльність платформи з профорієнтаційного тестування буде висвітлюватися на тематичних сторінках у Фейсбук:
        -"Консультаційна мережа Моя професія" https://www.facebook.com/Моя- професія-консультаційна мережа,
        -"Моя професія_Рublіс" https://www.facebook.com/groups/290771495094074/,
        -"Моя професія_Рro" https://www.facebook.com/groups/2139569516362689/ (закрита група для фахівців з профорієнтації, до якої доцільно вступити).
        Мета проекту «МОЯ ПРОФЕСІЯ: консультаційна мережа» – зробити вибір майбутньої професії науково - обґрунтованим, а систему профорієнтаційного консультування зрозумілою і загальнодоступною. Сьогодні процес підключення регіональних користувачів до системи "МОЯ ПРОФЕСІЯ: консультаційна мережа" набирає обертів.
        Отже ми чекаємо саме на вас у Богодухівській районній філії Харківського обласного центру зайнятості за адресою: м. Богодухів, вул. Моргунова, 7.
        Під час зустрічі були опрацьовані питання роботи з учнями, педагогами, батьками щодо підготовки, допомоги учням у їх виборі професії. Упродовж усієї зустрічі панувала надзвичайно тепла атмосфера.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання