Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Юлія Світлична привітала з професійним святом працівників місцевого самоврядування

    Голова ХОДА разом із головою Харківської обласної ради Сергієм Черновим взяла участь в урочистому прийомі з нагоди Дня місцевого самоврядування.
        Захід відбувся 6 грудня в ХОДА.
        «Місцеве самоврядування – одна з найважливіших ланок, яка знаходиться ближче до людей та може оперативно реагувати на ті запроси та проблеми, які виникають», - сказала голова ХОДА, вітаючи присутніх.
        Вона відзначила, що в ході сесії обласної ради, яка відбулась цього ж дня, було прийнято багато рішень, важливих для розвитку Харківської області.
        «В обласному бюджеті ми запланували кошти на ті об’єкти, які зачекалися ремонтів. Маючи укріплені місцеві, обласні та державний бюджет, ми можемо спільно долучатися до тих ініціатив та проектів, які дійсно потрібні людям», - сказала Юлія Світлична.
        Вона підкреслила, що розвиток регіону можливий лише за умови об’єднання зусиль обласної влади, влади на місцях та місцевого самоврядування.
        «За останні роки майже кожна громада реалізує проекти, на які дуже довго чекала. І ми не будемо збавляти темпів. Харківщина повинна розвиватися. Маємо надзвичайно велику кількість роботи, але знаємо, що, об’єднавшись, маючи на меті єдність і розвиток, ми зможемо з вами подолати ті виклики, які перед нами стоять», - наголосила голова Харківської ОДА.
        Юлія Світлична запевнила, що місцеві проекти завжди отримуватимуть допомогу та підтримку з боку обласної влади. Працівникам органів місцевого самоврядування керівник області побажала витримки й сил. «Ніколи не схибити, не підвести ваших виборців і довіру людей. Завжди слухати та чути людей, завжди турбуватися про них і відповідати взаємністю на ті прохання, які є в громади», - додала керівник області.
        Під час заходу Юлія Світлична взяла участь у нагородженні кращих представників органів місцевого самоврядування всіх рівнів. Серед нагород, які вручалися, - почесні грамоти Верховної Ради України та подяки Прем’єр-міністра України. Також у рамках урочистостей нагородили переможців обласного конкурсу для дітей та молоді «Самоврядування – це ми». Участь у конкурсі взяли близько 400 школярів та студентів з 22 районів області та міста Харків.
       
       
        Джерело інформації: Сайт Харківської обласної державної адміністрації


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання