Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Позачергову сесію районної ради розпочали з привітань

    Пленарне засідання XXXVII позачергової сесії VII скликання, що відбулось 7 грудня, розпочалося з урочистостей з нагоди Дня місцевого самоврядування.
        У фойє районної ради на представників місцевого самоврядування чекав приємний подарунок від дитячого гуртка декоративно-ужиткового мистецтва "Дивосвіт" (керівник Любов Подолінна). Діти власноруч виготовили та презентували народним обранцям чудове настінне панно з солоного тіста у вигляді української вишивки.
        Урочистості з нагоди свята продовжилися в залі засідань райради, де голова районної державної адміністрації Володимир Шаров та голова районної ради Сергій Панов звернулися з вітальними словами до працівників органів місцевого самоврядування району, депутатів усіх рівнів та подякували за сумлінну працю на благо громад, побажали усім міцного здоров’я, наснаги на добрі справи, миру та благополуччя.
        Після привітань відбулась церемонія нагородження представників місцевого самоврядування відзнаками обласної державної адміністрації, районної державної адміністрації та районної ради.
        Далі депутати приступили до розгляду питань порядку денного.
        Схвалили питання про припинення КУОЗ Богодухівська центральна районна лікарня шляхом реорганізації в комунальне некомерційне підприємство, внесення змін до районної Програми військово-патріотичного виховання молоді та участі населення у заходах оборонної роботи на 2016-2018 роки, внесення змін до Комплексної Програми профілактики правопорушень у Богодухівському районі на 2016-1020 роки, внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Богодухівського району на 2018 рік, внесення змін до Програми забезпечення житлом медичних працівників Богодухівського району на 2018-2020 роки, затвердження Положення про службове житло для медичних працівників з медичною освітою, затвердження штатного розпису КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «БОГОДУХІВСЬКИЙ ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР» БОГОДУХІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ, внесення змін до деяких рішень Богодухівської районної ради та інші.
        Також депутати заслухали інформацію про внесення змін до рішення районної ради від 22 грудня 2017 року №578-УІІ „Про районний бюджет на 2018 рік” (зі змінами). У ході обговорення виникли додаткові питання, які стосувалися діяльності Богодухівської міської ради. За ініціативи керівництва району це питання вирішено розглянути на спільному засіданні депутатів районної та міської рад.
       
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання