Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Здобутки та перспективи розвитку Богодухівського району

    сьогодні було розглянуто на засіданні колегії районної державної адміністрації за участю керівників структурних підрозділів районної державної адміністрації, територіальних органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій, громадськості.
        У своєму звіті голова районної державної адміністрації Володимир Шаров проаналізував результати роботи за 2015-2018 роки та визначив завдання на майбутнє, серед яких: будівництво амбулаторії загальної практики-сімейної медицини в смт Гути; капітальний ремонт водонапірної башти і частини водогону до неї та капітальний ремонт водогону по вулиці Сонячній, вулиці Сосновій, провулок Сосновий, провулок Сонячний, провулок Ветеринарний смт Гути; будівництво вуличної мережі водопроводу та башти Рожнова в с. Сазоно-Баланівка; спортивних майданчикиів зі штучним покриттям на території Богодухівської гімназії №1, Богодухівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2, Полковомикитівській ЗОШ І-ІІІ ступенів; капітальний ремонт фасаду будівель Богодухівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 та її початкової ланки, Богодухівського ліцею № 3 та Богодухівської гімназії №1; капітальний ремонт із застосуванням енергозберігаючих заходів в поліклінічному відділенні КУОЗ Богодухівська центральна районна лікарня; капітальний ремонт утеплення фасаду хірургічного корпусу КУОЗ Богодухівська центральна районна лікарня; будівництво загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів с. Губарівка; каналізаційних очисних споруд в м. Богодухові в с. Семенів Яр продуктивністю 700 м.куб/ добу; будівництво водопроводу в с. Семенів Яр; нове будівництво спортивно-оздоровчого комплексу в м. Богодухів; будівництво системи централізованого водовідведення в м. Богодухів; поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення Богодухів-Валки-Нова Водолага, Богодухів-Павлівка-Гути (вул. Шевченка, м. Богодухів), Богодухів-Сінне-Братениця (вул. Центральна, м. Богодухів); капітальний ремонт автодороги по вул. Молодіжна в с. Губарівка, по вул. Миру та Фіалковського в смт Шарівка; газопостачання с. Братениця, с. Івано-Шийчин, будівництво газопроводу для газопостачання с. Кияни.
        Підбивши підсумки засідання Володимир Шаров зазначив: «Впродовж періоду 2015-2018 років районна державна адміністрація, і я, як безпосередній керівник, працювали системно, забезпечуючи виконання ухвалених розпоряджень та програм. Запорукою певних досягнень у цьому періоді стала тісна співпраця районної державної адміністрації, територіальних органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування району з Харківською обласною державною адміністрацією, Харківською обласною радою щодо вирішення нагальних питань соціально-економічного розвитку району та життєзабезпечення наших громадян.
        Величезну вдячність висловлюю всьому адміністративно-господарському активу району, кожному з вас, шановні присутні, за внесок кожного у їх вирішення, розуміння спільних проблем, за підтримку наших починань. Адже всі ми знаємо, що авторитет влади залежить від реального прагнення виражати і захищати інтереси людей, робити все залежне від нас для сталого функціонування народно-господарського комплексу району».
       
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання