Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Юлія Світлична передала державні нагороди видатним діячам Харківської області

    Урочистий захід під керівництвом голови ХОДА відбувся в облдержадміністрації 27 грудня.
        Відкриваючи прийом з нагоди вручення державних нагород, Юлія Світлична підбила підсумки року, що минає.
        «Можу впевнено сказати, що завдяки плідним загальним зусиллям нам вдалося зробити майже неможливе. Харківська область цього року набула іншого статусу. Ми багато будували та багато ремонтували. У кожному районі, кожному місті проходили реконструкції, ремонти, будівництво. Можу запевнити, що, спираючись на загальну підтримку, ентузіазм та працездатність таких людей, як ви, ми зможемо зробити набагато більше наступного року», - сказала керівник області.
        Вона відзначила, що на наступний рік є велика кількість завдань та планів.
        «Це й будівництво нових шкіл, амбулаторій, це відкриття філармонії, на яку люди чекали майже 10 років. Це й початок будівництва нового онкологічного центру, який рятуватиме життя людей. Ще більше ремонтів шкіл, дитячих садочків, центрів адміністративних послуг, доріг – усе це обов’язково буде виконано», - запевнила Юлія Світлична.
        Голова ХОДА наголосила на важливості внеску кожного, зробленого в загальний результат.
        «Серед вас – представники різних професій: аграрії, правоохоронці, представники місцевого самоврядування, лідери громадської думки, спортсмени, люди культури, матері-героїні, депутатський корпус. Вклад ваш надзвичайно важливий, адже ви кожного дня професійно та віддано слугуєте своїй державі. Знаю та вірю в результат людей діла», - сказала Юлія Світлична.
        Вона передала державні нагороди видатним діячам Харківської області, що працюють у різних сферах. Серед нагороджених – Нововодолазький селищний голова Олександр Єсін. Він отримав орден «За заслуги» ІІІ ступеня та наголосив, що це нагорода – всієї команди, що розбудовує Нововодолазьку ОТГ.
        «Хочу висловити подяку керівництву області за те, що не дивлячись на реформу децентралізації, яка дала додаткові фінанси, область нас підтримує», - підкреслив Олександр Єсін.
        За підтримку керівнику області подякував і начальник Служби автомобільних доріг у Харківській області Євген Зражевець. Цього року він отримав звання Заслуженого будівельника України.
        «Це, безумовно, заслуга всього нашого колективу, - відзначив Євген Зражевець. - І від щирого серця хочу подякувати за таку потужну підтримку дорожників. За останні два роки дорожники встали з колін. Сьогодні по Україні побудовано 1300 км доріг з новим покриттям, з них 228,8 км - у Харківській області».
        Завершуючи захід, Юлія Світлична привітала всіх присутніх з новорічними та різдвяними святами та побажала нових досягнень та перемог.
       
       
        Джерело інформації: Сайт Харківської обласної державної адміністрації


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання