Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Проект «Енергія світла» на Богодухівщині

    За сприяння голови Харківської обласної державної адміністрації Юлії Світличної у 2018 році стартував проект «Енергія світла». Мета даного проекту – до 2021 року забезпечити якісним та сучасним освітленням всі населені пункти області. А для цього використовувати освітлювальні прилади вітчизняного виробництва, переважно світлодіодні лампи. Гарантійний термін їх експлуатації складає 7 років, у використанні вони дешевші за звичайні лампи майже в 6 разів. Економія на одній лампі становить понад 1 тис.грн. на рік.
        Кошти на реалізацію першого етапу проекту виділені з обласного бюджету. Розподілення фінансування було, в першу чергу, на ті райони, які вже підготували необхідну документацію. Для нашого району ця сума склала 2582,545 тис.грн.
        У результаті виконано роботи щодо освітлення 21 вулиці району, а саме:
        - вул. Центральна, вул. Спортивна, вул. Мічуріна, вул. Молодіжна, вул. Миру, вул. Ветеранів праці, пров. Садовий в с-щі Вікторівка та вул. Визволителів, вул. Садова в с. Байрак Вікторівської сільської ради (151 світильник);
        - вул. Дубове в с. Павлівка та вул.Шевченка, вул.Шкільна, вул.Лісна, вул.Зелена, вул. Залужанська, вул. Соснова та вул. Шевченка в с.Кручик Павлівської сільської ради (64 світильника);
        - вул. Первухінська, пров. Первухінський в смт Гути Гутянської селищної ради (11 світильників);
        - вул. Молодіжна в с. Зарябинка Зарябинської сільської ради (30 світильників);
        - вул. Шевченка в с.Вертіївка Сазоно-Баланівської сільської ради (30 світильників).
        Також проведена реконструкція мереж зовнішнього освітлення вул. Монастирська, вул. Українська, вул. Віталія Сахна, вул. Привокзальна Слобідка, вул. Лозівська, пров. Лозівський м. Богодухова та вул. Сонячна і вул. Шкільна с. Семенів Яр Богодухівської міської ради ( 353 світильники).
        У наступному році ми плануємо продовжити роботи з освітлення населених пунктів району та використати кошти обласного, районного та місцевих бюджетів.
       
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання