Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Дорогі мої земляки!

    У щоденних турботах минає 2018 рік. Яким він був для кожного з нас? Певна річ, кожен має свою відповідь. Проте, з впевненістю можу сказати, що він став багатим на знаменні події й трудові здобутки і увійде в історію як рік кардинальних змін у житті району. Прагнучи зробити вагомий внесок у спільну справу, ми славно примножили здобутки попередніх років.
        Ми плідно попрацювали разом – влада, громади та бізнес – для того, щоб умови життя стали кращими, а населені пункти Богодухівщини – затишнішими та облаштованішими.
        Зросли обсяги промислового виробництва. Зібрано хороший урожай зернових культур. Маємо перевиконання бюджету, що забезпечило проведення всіх виплат освітянам, медичним та соціальним працівникам. В умовах зростання цін на енергоносії кожна сім’я, яка потребувала допомоги, отримала адресну підтримку від держави.
        Завдяки фінансовій підтримці міжнародних донорів, субвенцій з державного та обласного бюджетів та участі в інших програмах і конкурсах нам вдалось реалізувати низку важливих інвестиційних та соціальних проектів. Чималі кошти спрямовано на технічну модернізацію та впровадження заходів з енергозбереження в закладах соціальної та гуманітарної сфер. Вперше за останні десятиліття ми розпочали роботи з капітального ремонту доріг.
        Переконаний, що кожен житель нашого краю відчув і побачив ці зміни, заради яких український народ був на Майдані, заради яких сьогодні наші воїни відстоюють територіальну цілісність та незалежність Української держави. Але це лише початок. У наступному році ми побачимо нові якісні зміни.
        Дякую усім, що не стояли осторонь вирішення проблем і завдань, були, є і залишаєтеся мудрими порадниками та надійними помічниками. Яскраве цьому підтвердження - ваша вдячність, котра присутня на кожній зустрічі з вами, будь-то пов'язаній з робочими візитами чи у простому спілкуванні.
        Пам’ятаймо, що добрі справи не завжди даються легко! Вірю, що у 2019 році ми зможемо успішно вирішувати найсерйозніші завдання, будемо терпимі і толерантні один до одного, щоденною працею перетворюватимемо мрії у реальність, аби зробити в кожному куточку нашої Батьківщини життя таким, про яке ми мріємо і якого ми гідні.
        Розвиток інфраструктури, ремонт доріг, підвищення заробітної плати, реалізація проектів з енергозбереження, в тому числі для населення, покращення матеріально-технічної бази закладів охорони здоров’я та культури, підтримка розвитку фізичної культури і спорту і, звичайно, освітянської галузі – це ті пріоритетні завдання, над якими будемо працювати. Тож хай об’єднаються в році новому всі добрі починання і звершення заради майбутнього Богодухівщини, Слобожанщини, України! Поздоровляю всіх вас з Новоліттям. Шлю найщиріші вітання кожному землякові, який сьогодні захищає Україну від зовнішньої агресії. Щиро зичу міцного здоров`я, сили, мужності, витримки, перемоги в ім’я миру!
        Нехай ваші серця, дорогі богодухівці, будуть зігріті любов’ю і теплом, домівки повняться добром, радістю та Божим благословінням.
        Нехай з останніми хвилинами Старого року вас покинуть турботи, а Новий - 2019 рік буде щедрим на цікаві плани, нові досягнення та професійні перемоги. Бажаю, щоб Різдвяна зоря запалила у ваших серцях вогонь віри та любові, надії та оптимізму, наснаги та невичерпної енергії! Будьмо будівничими добрих справ на користь нашої держави! З Новим роком! З Різдвом Христовим!
       


    З повагою.


    Голова Богодухівської районної                          

    державної адміністрації                                                        Володимир Шаров        

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання