Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Інвестиція в майбутнє

    Запашним короваєм та невеликим концертом зустрічали сьогодні, 28 грудня, поважних гостей вихованці, батьки та керівництво Кручанського ДНЗ. Відкриття додаткової дитячої групи з індивідуальним входом для 15-ти дітей – це знакова подія не лише для маленьких вихованців закладу, а й для усього села.
        Попередньо для того, аби більше дітей мали змогу відвідувати садочок було зроблено чимало. На сесії районної ради виділено 1 млн. грн. на капітальний ремонт приміщень, за рахунок співфінансування з районного та місцевого бюджету придбано нові меблі, посуд, постільну білизну, іграшки. Плідна співпраця керівництва району, депутатів районної та сільської рад принесла відчутні результати.
        Швидкими темпами підрядна організація провела капітальний ремонт спальної кімнати, ігрової, роздягальні та санвузла. У приміщеннях дитячого закладу облаштовано стіни, теплу підлогу, встановлено енергозберігаючі віна та вхідні двері, відремонтовано стелю.
        Нових мешканців дитячого садочка та їх батьків привітав голова районної державної адміністрації Володимир Шаров. Він побажав їм зростати здоровими та щасливими, гарно проводити час у оновленому садочку, навчатися новому, а також вручив разом з головою районної ради Сергієм Пановим, депутатом Харківської обласної ради Ольгою Львовою, районної ради Володимиром Львовим та Павлівської сільської ради Олександром Ковалем солодкі подарунки маленьким вихованцям закладу.
        Батьки висловили вдячність присутнім гостям за створені комфортні умови для їх дітей.


       
       

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання