Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Протягом доби дороги області розчищали 142 одиниці спецтехніки

    Станом на 10 годину ранку 9 січня проїзд автотранспорту забезпечено на всіх автомобільних дорогах загального користування державного значення Харківщини.
        Про це повідомили у Службі автомобільних доріг у Харківській області.
        «Вдень 8 січня в області спостерігався невеликий сніг, який закінчився о 18-й годині. Близько опівночі до Харківської області з південної частини зайшов ще один циклон. Розпочався невеликий сніг. Поступово, до 3-ої години ночі, опади у вигляді снігу посилились і поширилися всією територією області. Протягом доби на дорогах області працювало 142 одиниці спецтехніки. Для обробки доріг протиожеледними матеріалами було використано 545 куб.м піщано-сольової суміші та 4 тонни технічної солі. Виконувались роботи з ліквідації переметів, розширення проїзної частини, а також роботи з обробки протиожеледними матеріалами доріг державного значення», - розповіли у САД.
        Станом на ранок 9 січня в області спостерігається сніг, на дорогах місцями - ожеледиця. Вітер південно - східний, 7 - 12 м/с. Температура повітря: вночі -6°С -11°С, вдень -3°С -8°С.
        Дорожники просять водіїв великовагового транспорту, за можливістю, обмежити пересування автомобільними дорогами у період негоди та зачекати на майданчиках для відстою.
        «Коли дорога засніжена або покрита ожеледицею, гальмівний шлях збільшується у рази. З особливою обережністю треба рухатися мостами та естакадами, необхідно відмовитись від ризикованих маневрувань», – зазначили в САД.
        Нагадуємо, при Службі автомобільних доріг створено графік цілодобового чергування дорожників та спеціальної техніки на автомобільних дорогах Харківщини. У разі виникнення надзвичайної ситуації телефонуйте за номером диспетчера - 336-77-00.


       
        Джерело інформації: Сайт Харківської обласної державної адміністрації

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання