Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Безробітним презентували Харківський центр професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості

    У Богодухівській районній філії Харківського обласного центру зайнятості 11 січня відбувся семінар з презентації навчального закладу Харківського центру професійно-технічної освіти ДСЗ.
        У ході семінару начальник відділу активної підтримки безробітних Богодухівської районної філії ХОЦЗ Олена Філіпова визначила актуальні професії сучасного ринку праці, за якими проводиться підготовка в навчальному закладі, підкреслила актуальність робітничих професій, розкрила престижність, переваги та перспективи подальшого працевлаштування за цими професіями.
        Презентуючи роботу навчального закладу, вона звернула увагу на його переваги - стислі терміни навчання, максимальне врахування вимог роботодавців, високу ймовірність працевлаштування після закінчення навчання, сучасну матеріально-технічну базу та впровадження новітніх технологій, комфортну атмосферу для людей різного віку, висококваліфікований викладацький склад. З метою наближення освітніх послуг до місць проживання потенційних слухачів впроваджуються дистанційні форми навчання.
        Також у рамках зустрічі Олена Філіпова ознайомила присутніх з новою системою навчання - дуальною освітою. Це спосіб здобуття освіти, що передбачає поєднання навчання осіб у закладах освіти з навчанням на робочих місцях на підприємствах, в установах та організаціях для набуття певної кваліфікації, як правило, на основі договору. Безробітні також дізналися про причини розвитку дуальної системи в Україні, побачили структурну схему організації навчання за дуальною формою, ознайомились з нормативно-правовим забезпеченням та перевагами існуючої системи. Дуальна освіта передбачена лише для професій, які пов’язані з виробництвом.
        Під час семінару начальник відділу взаємодії з роботодавцями Богодухівської районної філії ХОЦЗ Наталія Остапир ознайомила присутніх з актуальними вакансіями в Богодухівському районі та м. Харкові.
        Учасники зустрічі охоче задавали питання та цікавилися можливостями навчання. По закінченню семінару всіх охочих запросили на індивідуальні консультації до фахівців служби зайнятості.


       
       

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання