Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Держава продовжує виконувати свої зобов’язання щодо забезпечення НУШ усім необхідним для школярів

    У рамках проекту «Нова українська школа», за підтримки Президента Петра Порошенка, Кабінету Міністрів України, керівництва області та району мобільні парти для учнів 2-х класів отримали Гутянська та Шарівська загальноосвітні школи І-ІІІ ступенів, Губарівський, Івано-Шийчинський та Кленівський навчально-виховні комплекси, Кручанська, Павлівська, Братеницька, Забродівська та Сазоно-Баланівська загальноосвітні школи І-ІІ ступенів, Вікторівська філія КЗ "БОГОДУХІВСЬКА ЗОШ І-ІІІ СТУПЕНІВ № 2".
        Для придбання меблів, що відповідають важливим критеріям: безпечність, міцність, відповідна кольорова гама та мобільність, виділено кошти державної субвенції та районного бюджету.
        Варто нагадати, що на початку навчального року за кошти районного бюджету у заклади освіти району було закуплено парти та стільці для першокласників.
        Голова районної державної адміністрації Володимир Шаров, депутат Харківської обласної ради Ольга Львова та начальник відділу освіти районної державної адміністрації Ірина Повойко оглянули кабінети зі встановленими мобільними партами та поспілкувалися з учнівськими і педагогічними колективами закладів загальної середньої освіти району.
       


       
       

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання