Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Реєстрація на участь у ЗНО триватиме з 5 лютого по 18 березня

    Про це під час брифінгу 23 січня повідомила директор Департаменту науки та освіти ХОДА Лариса Карпова.
        Зовнішнє незалежне оцінювання з різних предметів проходитиме з 21 травня по 13 червня. Оголошення результатів відбудеться 14, 20 та 25 червня.
        Планується, що ЗНО буде проведено більш, ніж для 20 тисяч учасників Харківської області.
        Кожен зареєстрований учасник має право скласти тести не більш, як з чотирьох навчальних предметів.
        «Для проведення ЗНО - 2019 у Харківській області планується організація 7 округів: у м. Балаклії, Ізюмі, Краснограді, Куп’янську, Лозовій, Чугуєві, Харкові.
        Мережа пунктів проведення ЗНО вже сформована, їх планується організувати на базі 93 закладів освіти Харківської області», - сказала Лариса Карпова.
        Директор Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти Олександр Сидоренко зазначив, що результати з трьох навчальних предметів зараховуються як результати державної підсумкової атестації. Реєстрація на ЗНО одинадцятикласників здійснюється в школах, всі інші повинні зареєструватися самостійно через сайт центра оцінювання якості освіти.
        Олександр Сидоренко також акцентував увагу на тому, що цього року до реєстрації та на саме проходження ЗНО будуть допущені тільки ті абітурієнти, які мають при собі паспорт.
        «З боку Харківської облдержадміністрації, особисто голови ХОДА Юлії Світличної відчувається постійна підтримка у питання підготовки та проведення ЗНО. Завдяки цьому ми оперативно вирішуємо всі питання», - сказав Олександр Сидоренко.
        Також, за його словами, передбачено проведення додаткової сесії тестування для тих абітурієнтів, які були зареєстровані, але за тих чи інших причин не змогли взяти участь у ЗНО. Додаткова сесія буде проведена в інтервалі з 26 червня по 12 липня. 12 липня - остаточна дата, коли всі абітурієнти повинні отримати свої результати.
        Окрім того, у 2019 році для вступу до закладів вищої освіти подаються сертифікати ЗНО 2017, 2018, 2019 років, з іноземних мов – за 2018, 2019 роки.
        Інформація про проведення ЗНО є на сайті Департаменту науки і освіти ХОДА та Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти.
       


       
        Джерело інформації: Сайт Харківської обласної державної адміністрації

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання